Mještani Usore podsjećaju vlasti na predizborna obećanja

Mještani jedne od najbrojnih mjesnih zajednica u Doboju su, za razliku od prethodnih izbora, u nekoliko ciklusa ubjedljivu podršku na proteklim Opštinskim izborima dali aktuelnom načelniku i SNSD, ponajviše zbog obećanja da će se na njenom području realizovati obećani infrastrukturni radovi, ali oni još uvijek čekaju da se obećano počne ispunjavati.

Pred izbore započeto proširenje i asfaltiranje tzv "SFOR-ovog puta" još uvijek čeka građevinare, a put je od tada čak u lošijem stanju zbog podignutog asfalta na dijelu puta od kasarne do bulevara "Ivo Andrić". I u nastavku ceste je asfalt isječen, tako da predstavlja ne samo opasnost za pješake, već i za vlasnike motornih vozila i pneumatike automobila.

Takođe, za sada nema naznaka da će započeti zvučno najavljivana rekonstrukcija ruiniranog Doma kulture u ovoj MZ. Kandidati za odbornike sa ovog područja su čak napravili i projekat sa maketom budućeg izgleda Doma kulture, koji je i nakon pola godine od izbora još u planovima. Usora je na temelju i tih obećanja dobila svoje predstavnike u Skupštini grada, a građani još sklanjaju pogled kada prolaze kraj postojećeg zdanja koje predstavlja ruglo.

Izabrani predstavnici naroda, ne zaboravite na svoja obećanja pred izbore, poručuju mještani Usore, koji su nam se obratili da podsjetimo novoizabrane vlasti na obećano.

Lj. Đ.

Tagovi: