Gdje je "isparilo" 43 miliona maraka iz budžeta Doboja? (VIDEO)

"Nije to "Okupljanje za Doboj" nego okupljanje oko budžeta Doboja koji iznosi za ovu godinu nevjerovatnih 86.550.710КM", kaže se u video materijalu snimljenom ispod bilborda na kome je velika fotografija kandidata SNSD-a za gradonačelnika Doboja i predsjednika te stranke Borisa Jerinića i Milorada Dodika.

Pokret Slobodnih građana Doboja na fejsbuk profilu postavili su video u kome komentarišu šta znači "parola SNSD-a - "Okupljanje za Doboj".

"Nije to "Okupljanje za Doboj" nego okupljanje oko budžeta Doboja koji iznosi za ovu godinu nevjerovatnih 86.550.710КM", kaže se u video materijalu snimljenom ispod bilborda na kome je velika fotografija kandidata SNSD-a za gradonačelnika Doboja i predsjednika te stranke Borisa Jerinića i Milorada Dodika, prenosi BN TV.

"Sve vladajuće stranke u gradu okupljaju se oko ovog (budžeta) da uzmu što više sebi od ovog kolača", kazao je aktivista pokreta Slobodnih građana Doboja.

On dalje navodi da je za narednu godinu planiran budžet upola manji, jer nema izbora i konstatuje da je "isparilo" oko 43 miliona maraka.

"Ova cifra nas dovodi do neizbježne činjenice da je više od pola sredstava budžeta za ovu godinu usmjereno u predizbornu kampanju kupovine glasova", kaže taj aktivista i dodaje da je najveći dio ovogodišnjeg budžeta iz raznih kredita, koje, kako navodi, bahata vlast uzima i troši u ličnu promociju i korist, bez namjere da ih oni vraćaju,

"Mi smo već upisani kao žiranti", upozorava on svoje sugrađane.

Kako izgleda budžet grada Doboja i kako se troše budžetska sredstva više u video prilogu:

 

Tagovi: