Najnovija teorija zavjere: Žica iz kovid maski je 5G antena

Otkako je sve počelo, brojni teoretičari zavjere povezivali su 5G tehnologiju sa širenjem ove zaraze, bez obzira što to nema nikakvog utemeljenja u stvarnosti.

Međutim, taman kada pomislimo da smo vidjeli i čuli sve što je ljudski mozak u stanju da izmisli strahu od nepoznatog, pojavi se nova suluda teorija.

Poslednjih dana se na društvenim mrežama pojavila nova "teorija" koja tvrdi da je metalna žica u hirurškim zaštitnim maskama za lice, koja služi da se maska lakše prilagodi nosu, ustvari, 5G antena, prenosi Bug.

Naravno da ovo nema apsolutno nikakve veze jedno sa drugim, ali bez obzira na to video koji nagovještava ovu suludu ideju, na Twitteru ima skoro 1,5 miliona pregleda za samo četiri dana.

Ovakve ideje se relativno brzo šire internetom, a njihovi "teoretičari" tvrde da vlade širom svjeta tjeraju ljude na nošenje maski, kako bi onda vlasti mogle da ih prate, a potom da ih testiraju, vakcinišu i čipuju.

Imajući na umu koliko je bizarna i sumanuta ova teorija, veoma je moguće i da je neko pokrenuo iz šale, a onda je na društvenim mrežama našla plodno tlo…

Telegraf/Bug

Tagovi: