Petrovo: Građani prepoznali da se socijalisti bore za njihove interese

Predsjednik Regionalnog odbora Socijalističke partije /SP/ Doboj Srđan Todorović očekuje da će ova partija obezbijediti najmanje jednog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice pet, jer su građani prepoznali da se socijalisti bore za njihove interese.

– U stalnoj komunikaciji sa građanima regije, kao i članovima i aktivistima SP-a na terenu upoznati smo o problemima i interesima, i kao politički predstavnici izabrani u različitim organima vlasti predstavljamo stvarne potrebe građana – izjavio je Todorović, koji je i nosilac liste SP-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jedinice pet, prenose agencije.

On kaže da su građani prepoznali njihovo zalaganje, što se vidi porastom broja članova ove partije, ali i podrške koju socijalisti ostvaruju na području Doboja i regije.

Todorović očekuje da će socijalisti ostvariti dobre rezultate i u Izbornoj jedinici dva za Parlamentarnu skupštinu BiH.

Todorović, koji je večeras, povodom 25 godina postojanja SP, prisustvovao otvaranju kancelarija Opštinskog odbora SP-a u Petrovu, pored zgrade opštine, rekao je da je rad dobojskog regionalnog odbora organizaciono podignut na viši nivo i da potpuno spremno dočekuju opšte izbore u oktobru.

– U Petrovu smo u toku protekle godine formirali novi opštinski odbor partije, koji uz stare osnivače partije danas vode mlađi ljudi – naglasio je Todorović, izrazivši zadovoljstvo zbog velikog interesovanja građana koji su prepoznali rad socijalista.

Tagovi: