OK Panter okončao nastup na drugom kampu "Odbojkaško ljeto" u Baru

Drugu godinu za redom odbojkašice dobojskog Pantera provode ljeto na obalama Jadranskog mora, u radnoj atmosferi. Kao i prošle godine učestvovale su, zajedno sa četri trenera, u radu kampa "Odbojkaško ljeto" u Baru u Crnoj Gori.

S obzirom da se prošlogodišnji kamp pokazao u najljepšem svjetlu i u potpunosti opravdao očekivanja, ove godine bio je brojniji, masovniji i kvalitetniji. Na idealnoj nadmorskoj visini, na obalama mora, uz idealne vremenske prilike, sproveden je plan i program rada koji je baziran na individualno usavršavanje, tehničku evaluaciju i otklanjanje nedostataka u tehnici. Važno je napomenuti vaspitni, edukativni aspekt kao i faktor socijalizacije, timskog rada, samostalnosti i individualnosti. Prošlogodišnji učesnici su zabilježili fantastične rezultate u sezoni nakon odrađenog kampa tako da ce biti zanimljivo i u narednoj sezoni.

Učestvovali su treneri Dejan Čalaković, Arsenije Paravac, Slađana Zečević i Jelena Kuzmanović i 40 igračica uzrasta od 14 do 18 godina, piše Dobojski Info.

Djeca su imala priliku da upoznaju selektorku juniorske reprezentacije Srbije i uživo čuju korisne savjete kao i najboljeg crnogorskog odbojkaša, internacionalca Aleksandra Minića, korektora koji je nastupao za mnoge evropske klubove.

Između dva treninga dan je popunjavan odlaskom na plažu, izletima, šetnjama ili koncertima na otvorenom koji se svake godine organizuju u sklopu manifestacije "Barsko ljeto".