Planirana isključenja električne energije

Obavještavaju se kupci električne energije sa područja dijela grada Doboj da su u dane 26. i 27.08.2019. godine (ponedjeljak i utorak) planirani radovi na elektroenergetskim objektima tokom kojih će doći do prekida u isporuci električne energije prema niže navedenom planu:

ponedeljak 26.08.2109. u vremenu od 08:00 do 11:00 časova – Bez napajanja ostaju kupci u ulicama Kralja Dragutina (desna strana ulice od raskrsnice sa Karađorđevom do raskrsnice sa ulicom Srpskih sokolova) i Karađorđeva (stambene zgrade sa lijeve strane ulice od raskrsnice sa ulicom Kralja Dragutina prema raskrsnici sa ulicom Nikole Pašića i stambeno – poslovni objekat „Atina“ sa suprotne strane ulice Karađorđeva).

ponedeljak 26.08.2109. u vremenu od 11:30 do 14:30 časova – Bez napajanja ostaju kupci u ulicama Kralja Dragutina (između raskrsnica sa ulicama Kralja Petra i Ćuprijska), Ćuprijska (između raskrsnica sa ulicama Kralja Dragutina i Kralja Tvrtka), soliteru pored objekta Adiko banke i objektu u ulici Kralja Dragutina u kom se nalazi prodajni objekat „Frukta trejd“.

utorak 27.08.2019. u vremenu od 08:00 do 14:00 časova – Bez napajanja električnom energijom ostaju naselja Jabučić Polje, Trbuk, Potočani, Ševarlije, Pridjel Gornji i Donji (dijelovi naselja pored željezničke pruge i uz regionalni put) i Osojnica (dio naselja uz regionalni put Doboj – Maglaj i uz put koji vodi prema centru naselja Osojnica).

Kupci električne energije potrebno je da pripreme vlasitu instalaciju i uređaje za najavljeni prekid u isporuci električne energije.

Tagovi: