Pojačanja za "Slogu": Stižu Žegarac i Damjanović

U rukometnom klubu Sloga uveliko traje stvaranje ekipe za novu sezonu u kojoj će se ekipa pored domaćeg šampionata takmičiti i u evropskom Čelendž kupu.

Dobojski klub je doveo desnog beka Milana Žegarca koji je tokom karijere igrao za Spartak, a pored toga je nastupao u Hrvatskoj i na Islandu. Pored njega tu je i novi pivot Mirko Damjanović, piše Srpskainfo.

– Trenutno smo doveli dva nova igrača Žegarca i Damjanovića, dok smo produžili saradnju sa Husom Ćosićem, Vladimirom Stankovićem, Dragutinom Bogdanovićem i Vukašinom Zekićem. U toku naredne sedmice razgovaraćemo i sa Stefanom Jankovićem oko nastavka saradnje, kao i sa našim igračima u Derventi (Stanković, Pejić, Starčević i Mišanović), te vidjeti kakva je situacija sa Srđanom Gavrićem. Tu su naravno i tri momka koja dolaze iz Borca David Prestaš, Arsenije Bubić i Nikola Knežević. Ozbiljno smo prišli novoj sezoni u kojoj nas očekuje borba na tri fronta i želimo da se adekvatno spremimo za nju – rekao je Vojislav Rađa, predsjednik Skupštine RK Sloga.

Klub su trenutno napustili Goran Ristović, Nikola Perović, Luka Karanović, dok Bojan Tulendić može da napusti klub.

Tagovi: