Bespravna sječa šume u Stanarima

Policijskoj stanici u Stanarima prijavljeno je da je na području ove opštine izvršena bespravna sječa šume, a radom na terenu utvrđeno je da postoji sumnja da je ovo krivično djelo, okvalifikovano kao krađa, počinilo lice iz Stanara čiji su inicijali A.Š. /29/, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

U saopštenju je navedeno da je ovaj događaj policiji prijavljen juče, te da je ispred porodične kuće A.Š. pronađena određena količina lagerovanog drveta.

- Pronađeni drvni sortimenti su oduzeti i predati u nadležnost radnicima dobojskog Šumskog gazdinstva, - naveli su iz policije, pišu Agencije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je i da je Policijska stanica Teslić, protiv lica iz ove opštine čiji su inicijali F.B. /72/ koje je osumnjičeno da je izvršilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu juče podnijela izvještaj.

U saopštenju je navedeno i da je Policijska stanica Derventa juče dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu podnijela izvještaj protiv lica iz Banjaluke čiji su inicijali I.L. /42/ zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo krađa.

 

Tagovi: