Zbog skidanje crne magije Prijedorčanka ostala bez 13.000 KM

Od šezdestečetverogodišnje žene iz Prijedora prevaratni su uzeli 13.000 KM kako bi joj skinuli crnu magiju, potvrđeno je "Nezavisnim".

Kako nezvanično saznajemo, prevarena žena je na TV-u vidjela reklamu za skidanje crne magije  sa brojem telefona da bi nakon toga pozvala i dogovorila da za njihove  usluge plati 13.000KM.

Kako dalje dodaju naši izvori, ova Prijedorčanka uputila sa torbom novaca u Derventu i  predala je nepoznatoj osobi. 

Iz Policijske uprave Prijedor  rekli  da im se ovog mjeseca obratila osoba iz Prijedora koja je prijavila da je nepoznatoj osobi u Derventi predala torbu sa 13.000 KM za obećanu uslugu skidanja crne magije.

"Policijski službenici postupaju po svim zaprimljenim prijavama i preduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju utvđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja prijavljenih krivičnih djela prevara", kazali su iz PU Prijedor.

Dodaju da su ove godine zaprimili više prijava da su građani bili meta prevaranata i da su dovođenjem u zabludu nepoznatim osobama isplaćivali novčane iznose kao naknadu za obećane usluge, između ostalog  i skidanje crne magije.

"Nepoznate osobe u namjeri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem ili prikrivanjm činjenica dovode građane u zabludu navodeći ih da plate određene novčane iznose obećavajući im pomoć u rješavanju zdravstvenih problema ili skidanje crne magije", kazali su iz PU Prijedor.