U seriji "Južni vetar" i Bjelogrlićev sin

Dragana Bjelogrlića nećemo gledati u nastavku serije "Južni vetar", ali će zato pred kamere stati njegov sin Aleksej.

Ulazak u seriju mlađeg Bjelogrlića nije povezan sa izostankom njegovog oca. Naime, reditelj Miloš Avramović ulogu Cara, koju je u filmu tumačio Dragan, povjerio je Predragu Mikiju Manojloviću, jer je Bjela rešio da se posveti svom projektu "Senke nad Balkanom", saznaje Kurir.

- Boje porodice Bjelogrlić braniće Aleksej, inače student glume u klasi Dragana Petrovića Peleta. On igra momka iz novobeogradskih blokova i senka je novom liku koji tumači Nikola Pejaković. Bjelogrlić junior snimao je svoje scene s Miodragom Radonjićem i bio sjajan - otkriva za Kurir sagovornik iz produkcije ove serije.

Inače, njegovog oca Dragana gledali smo od prve do četvrte epizode, a od pete, koja će biti emitovana 16. februara na RTS, u ulozi Cara stiže Miki Manojlović.

Radnja serije počinje tamo gdje se završio film "Južni vetar" i gledaoci će imati priliku da prate kako se razvio odnos između Petra Maraša (Miloš Biković) i njegove devojke Sofije (Jovana Stojiljković), koji će dobiti i dijete. Biće tu i mnogo novih lica, prvak Drame iz Užica Vahidin Prelić, Bojan Dimitrijević Pikac, Aleksandar Srećković Kubura, Nikola Pejaković, ali i zvijezda serije "Gomora" Paskvale Espozito.

Serija "Južni vetar" snima se u Srbiji, Crnoj Gori i Italiji, a među novim licima su i dobro poznata imena: Vuk Kostić, Mladen Sovilj, Miodrag Dragičević i Ljubomir Bandović.