U Banjoj Luci uhapšene četiri osobe zbog droge

Policija u Banjoj Luci uhapsila je četiri osobe i to S.M. V.M i N.N., svi iz Banje Luke i S.S. iz Doboja zbog posjedovanja droge.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banja Luka, tokom vikenda, policija je legitimisala S.M. kod koga je pronašla i oduzela pvc vrećicu u kojoj se nalazilo 10,3 grama marihuane.

Nad S.M. je izvršena kriminalistička obrada, a nakon kompletiranja predmeta slijedi podnošenje izvještaja Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga - navode iz policije.

Dodaju da su V.M., N.N. i S.S. prekršajno sankcionisani jer je prilikom legitimisanja V.M. pronađena i oduzeta određena količina marihuane. Kod N.N. pronađena je i oduzeta pvc vrećica u kojoj se nalazila određena količina marihuane, mrvilica sa tragovima zelene biljne materije, set staklena lula sa filterima i čistačima i pet pakovanja rizli.

Pored toga kod S.S. pronađena je i oduzeta pvc vrećica u kojoj se nalazila određena količina spida i jedna traka sa natpisom "LSD 1P" koja svojim izgledom asocira na LSD.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjoj Luci – Odjeljenje za prekršaje - navode iz policije.

nezavisne.com