U Apatinu pehar karatistima Vile

Uspješan nastup i dobri pojedinačni rezultati takmičara Karate kluba "Vila" na karate kupu "Apatinski pobednik", koji je održan u Apatinu, rezultirali su osvajanjem trećeg mjesta i pehara.

Karate kup "Apatinski pobednik" održan je u gradskoj dvorani Apatin. Domaćin takmičenja je bio KK "Partizan" iz istog mjesta, dok je Šotokan Karate Savez bio tehnički organizator.

Na ovom takmičenju iz Republike Srpske su nastupila dva kluba, Karate klub "Vila" Doboj je nastupio sa 23 takmičara, a KK "Sočin" iz Teslića sa 36 takmičara.

Takmičenje je prošlo u fer, sportskoj atmosferi, uz učešće 16 klubova. Dokaz ovoj tvrdnji je da se među tri najuspješnija kluba u generalnom plasmanu našla dva kluba iz Republike Srpske i KK "Zanšin" iz Novog Sada, piše Dobojski info.

Karatisti Vile osvojili su ukupno 18 medalja od čega 9 zlatnih, 4 srebrne i 5 bronzanih, što je bilo sasvim dovoljno za plasman među najuspješnije i osvajanje pehara.

Pehar za KK "Vila" preuzela je mlada članica i takmičarka Katarina Kuzmić, kojoj je bio i rođendan, te su klupske drugarice i drugari predložili da upravo ona preuzme pehar.

Treneri Kuzmić i Sušić su bili zadovoljni nastupom mladih takmičara u obje takmičarske discipline (kate i borbe). Isiču da klub i dalje ima veliki potencijal u ovim mladim takmičarima.

Tagovi: