Teslićki privrednici kupuju respirator za dobojsku bolnicu

Teslićki privrednici kupiće respirator za potrebe bolnice “Sveti apostol Luka” u Doboju, poručio je na svojoj zvaničnoj stranici doktor Dragan Bogdanić, poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH i generalni direktor ZTC “Banja Vrućica”.  

-Razgovarao sam sa svojim kolegama privrednicima iz Teslića, predložio im i zamolio ih da svi zajedno učestvujemo u nabavci respiratora. Svi su se odmah složili i odazvali mom pozivu. Na tome im se od srca zahvaljujem. Dogovorili smo se da to bude naša zajednička pomoć građanima Teslića, ali i svim stanovnicima dobojske regije i dobojske bolnice u ovoj zaista, za sve nas, teškoj situaciji, kaže Bogdanić.

On dodaje, da kao ljekar, zna koliko je respirator potreban u ovim trenucima i da on za one teže slučajeve zaraze znači – život.

-Svi bismo bili najsrećniji da on uopšte ne zatreba i da ne bude težih slučajeva zaraze. Ipak, ukoliko do toga dođe – dobojska bolnica imaće na raspolaganju jedan respirator više. Moram se još jednom i ovako javno zahvaliti svim privrednicima koji su odmah prihvatili moju inicijativu, a to su ZTC „Banja Vrućica“,„Elgrad“, „Natura Vita“, „Drvo-komerc“, „Tekom“, „Braća Đurić“ i „Predo gradnja“, rekao je Bodanić.

Tagovi: