Skrivena tumačenja seksualnih snova

Podsvijest nam nekada "pošalje" partnera koga znamo i volimo.

Ali, nije rijedak slučaj i da smo intimni u snu s nepoznatim osobama i onima koji nas na javi uopšte ne privlače, pa čak i ljutim neprijateljima, javlja "Prevention".

S partnerom

I parovi koji imaju redovan seks, često su intimni i u snovima.

Psiholozi to tumače kao da nadoknađuju propušteno, jer nisu dovoljno opušteni na javi ili se plaše da isprobaju nove poze, a željeli bi.

Ako vaš partner odnosno partnerka u snu izgleda mnogo ljepše i mlađe, to znači da u stvarnosti niste zadovoljni i da podsvjesno želite da se promijeni.

S bivšima

Mnogi se uplaše kada sanjaju da vode ljubav s bivšima, jer pomisle da ih i dalje vole.

Međutim, stručnjaci tvrde baš suprotno. To je pokazatelj da se emotivno hladite i da fizičkim činom u snu stavljate tačku na tu vezu.

Ovakve snove često imaju razvedene osobe i uglavnom su posljedica neraščišćenih računa u vezi s djecom, alimentacijom, imovinom, poslom, stanom...

Na javnom mjestu

Od seksualnog vrhunca, jači je osjećaj straha da će vas neko zateći kako radite nešto nečasno, nedozvoljeno, skandalozno...

Psiholozi ističu da seks na javnom mjestu sanjaju oni koji se plaše, a često i strepe da će završiti u zatvoru ili dobiti otkaz ako se otkrije šta su radili.

Ako se ovaj san ponavlja sa stalnim partnerom, on nagovještava probleme i strah da ćete biti prevareni ili ostavljeni.

S bliskom osobom istog pola

Ako vam se dogodilo da u snu vodite ljubav s dobrim prijateljem ili drugaricom, a u pitanju su osobe istog pola kao i vi, nemojte paničiti.

To ne pokazuje da ste skloni homoseksualnosti već da vam je ta osoba podsvjesno uzor i želite da se identifikujete s njom.

Virtuelni seks vam daje osjećaj da ste na istom nivou, iako je na javi situacija vjerovatno drukčija pa partner iz sna ima veću platu, uspješniju karijeru, ljepše izgleda, sretnije živi...

S poznanikom, kolegom

U stvarnosti se površno poznajete, jedva prozborite poneku riječ, pa vas je vjerovatno iznenadio san u kojem strasno vodite ljubav.

Ukoliko vas ta osoba na javi seksualno ne privlači, podsvijest opominje da ste se "zaglavili" u kolotečini i želite promjenu na ljubavnom ili poslovnom planu.

Međutim, ako vam se ta osoba dopada, san je posljedica ogromne želje da ostvarite intimniji kontakt, a niste toga svjesni.

Tagovi: