Seksualne radnice otkrile najtužnije želje svojih mušterija

Seksualne radnice podijelile su na društvenoj mreži Redit najtužnije zahtjeve svojih mušterija, koji pokazuju koliko čovjek može biti usamljen i žuditi za nečijim društvom i dodirom.

Neki zahtjevi toliko su ih potresli da su se čak i rasplakale, a priznale su i da su tek tada postale svjesne da njihov posao može za neke ljude biti i spasonosan.

“Jedan muškarac zamolio me da ga grlim dok plače. Na kraju sam i ja počela da plačem”.

“Imam klijenta koji mi plaća da odlazim u posjetu njegovoj majci, kako bih vidjela da li je s njom sve u redu. Obično samo pričam s njom, vodim je na ručkove i pravim joj društvo. Čak i kad bi prestao da mi daje novac, mislim da bih nastavila da je obilazim”.

“Rođendani su uvijek najtužniji. Prije nekoliko godina muškarac mi je platio da provedem s njim nekoliko sati jer mu je rođendan, a nije imao nikog drugog da proslavi. Najmanje što sam mogla da učinim je da odnesem tortu i poklon”.

“Jedan stariji gospodin plaćao mi je da me grli, tačnije da me ljulja u naručju dok svira muzika. Kasnije mi je priznao da je to radio s svojom suprugom prije nego što je umrla i da mu strašno nedostaje”.

“Imala sam starijeg klijenta koji je većinu vremena samo želio društvo. Išli bismo zajedno u šoping ili restorane i gledali bismo zajedno filmove i mazili se. Pričao mi je priče o svojoj porodici i delio sa mnom svoje uspomene. Uskoro je umro i bila sam na njegovoj sahrani”.

“Neko me zamolio da dođem usred noći i obećao mi da će me papreno platiti. Stigla sam tamo, a tip je samo želio da odmori na mojim koljenima”.

“Sjedili smo na krevetu i odjednom je počeo da plače. Rekao mi je da mu je otac umro i da ne može da se nosi s tim, te da mu treba rame za plakanje”.

“Kada je tip jednom počeo da se skida ispred mene, primijetila sam da nosi žensko rublje i priznao mi je da preispituje svoju seksualnost, ali da ni s kim ne može o tome da priča, pogotovo ne sa svojom ženom. Provela sam sate pričajući s njim o modi”.

“Jednom tokom večere muškarac je počeo da plače i ispričao mi da trenutno prolazi kroz težak razvod. Zvučalo je kao da još uvijek voli svoju suprugu, ali ona je otišla s drugim muškarcem. Pokušala sam da ga tješim, ali nakon nekoliko nedjelja sam saznala da se ubio”.

“Tip mi je rekao da bi volio da sam mu najbolja prijateljica jer nikog drugog nema. To me pogodilo”.

Tagovi: