Sa prvim danima oktobra jedan znak sreće ljubav svog života

Ovan

Komunikativni Merkur je čitavu sedmicu u skladu sa Vagom, tako da se slažete sa većinom ljudi. Čak i kada neko nije Vaš “tip”, i dalje ste spremni da mu pružite priliku. Sunce ulazi u Vagu istovremeno sa jesenjom ravnodnevnicom početkom sedmice, što Vas dovodi u optimistično i romantično raspoloženje. Na pomolu je puno pozitivnih prilika za Vaš ljubavni život. Merkur se krajem sedmice useljava u misterioznu Škorpiju, pa neće uvijek biti jasno šta neko drugi pokušava da kaže. Čitanje između redova neophodno je ako želite dobro da komunicirate sa potencijalnim ljubavnikom.

Bik

Ovogodišnja vatrena kombinacija Venere i Lava unosi puno strasti u Vaš ljubavni život. Mnogo ste slobodoumniji nego inače, pa je lakše upoznati druge ljude koji traže vezu. Rizikujte! Sunce se useljava u Vagu kako jesenja ravnodnevnica stiže početkom nedjelje, pozdravljajući nove romantične mogućnosti. Kada upoznajete nove ljude, sjetite se da samo zato što nemate puno potencijala da postanete ljubavnici ne znači da ne možete biti prijatelji.

Blizanci

Kada se sunce useli u Vagu početkom nedjelje, postojaće mirna energija koja će koristiti Vašem ljubavnom životu. Ne žuri Vam se da pronađete ljubav. Znate da će Vas pronaći kada za to dođe vrijeme. Nova sezona dočekuje se u isto vrijeme kada nastupi jesenja ravnodnevnica i traži da budete otvoreni dok iskušavate nove stvari. Ovaj ciklus prihvatate raširenih ruku, srca i uma. Krajem sedmice informativni Merkur prelazi u intenzivnog Škorpiona, znak koji voli istraživanje. Ako dovoljno duboko zakopate u objave na društvenim mrežama svoje simpatije, na kraju ćete pronaći nešto što o njima niste znali.

Rak

Snažna kombinacija Venere i Lava ove sedmice dovoljna je da Vas izludi. Ne možete izbaciti strastveni susret iz uma i jedva čekate da ga ponovite. Sunce ulazi u šarmantne Vage istovremeno sa jesenjom ravnodnevnicom početkom sedmice, otvarajući nova vrata i pružajući Vam optimističan pogled na situaciju. Niste sigurni šta slijedi, ali imate dobar osjećaj. Kad se brbljavi Merkur na kraju sedmice udruži sa kolegom iz vode Škorpionom, otkrićete da niste tip za ljubljenje i slatke priče. Vaše intimne tajne su samo vaše i vjerovatno ih nećete podijeliti ni sa kim, čak ni sa svojim najboljim prijateljem.

Lav

Dok ove nedjelje romantična Venera putuje kroz Vaš strastveni znak, Vaš ljubavni život se zahuktava. Vaš nivo samopouzdanja omogućava Vam da sada iskoristite veliku šansu, a krajnji rezultat može biti prilično spektakularan! Sunce se početkom sedmice kreće u graciozne Vage koje vole ljepotu, pa će Vas privući različiti tipovi ljudi. Definitivno Vas ne zanima ono što je iznutra koliko sada ono izvan, i to je u redu! Brbljavi Merkur stišava se kad se kasnije tokom sedmice susretne sa mračnim i tajanstvenim Škorpionom, pružajući Vam primamljiv kvalitet koji drugi ne mogu ignorisati. Ovo je vrsta pažnje koju volite!

Djevica

Komunikacija je odlična jer je Merkur početkom nedjelje još uvijek uparen sa prozračnim Vagama. Lijepo je razmenjivati ideje i informacije sa nekim ko Vam se zaista sviđa, a da se ne osjećate osuđeno. Sunce ulazi u neosuđujuće Vage početkom sedmice, istovremeno se dešava i jesenja ravnodnevnica. Ovo može biti početak nečega zaista divnog ako pustite da stvari idu svojim tokom. Merkur se krajem sedmice seli iz lagane Vage u intenzivnijeg Škorpiona, tako da ćete tražiti duboku emocionalnu vezu. Informacije o sebi spremni ste podijeliti samo ako ste sigurni da možete vjerovati drugoj osobi.

Vaga

Merkur je početkom sedmice gotovo završio putovanje kroz Vaš znak, pružajući Vam posljednju priliku da se izrazite graciozno i dostojanstveno. Ako trebate da neko zna kako se osjećate, otvorite svoje srce i recite mu. Sunce se početkom sedmice useljava u Vaš znak, stvarajući Vam raspoloženje za održavanje mira bez obzira na sve. Ako Vam neko postavi nekoga sa kim se zapravo ne slažete, vjerojatno ćete to izdržati samo da izbjegnete sukob. Komunikativni Merkur krajem sedmice ostavlja Vaš znak za dublje vode Škorpiona, ali nikada ne znate šta se krije ispod. Ne vjerujte nekome na riječ. Trebaćete malo više istraživati da biste došlo do istine.

Škorpija

Ovosedmična električna kombinacija Venere u Lavu dovoljna je da Vas izvuče iz bilo koje romantične kolotečine u kojoj ste bili. Nevjerovatno je vidjeti sebe kroz tuđe oči. Sunce se kreće u Vagu u isto vrijeme kad se početkom jeseni dogodi jesenja ravnodnevnica, koja otvaraju nova vrata i podstiču Vas da prođete kroz njih. Ovaj novi ciklus je novi početak koji ste tražili! Živa pluta u dubokim vodama Vašeg znaka kasno u sedmici, tako da onaj ko Vas želi bolje upoznati ima priliku. Sa nekima ćete razgovarati o trivijalnim stvarima, ali samo nekolicina odabranih može ići dalje od toga.

Strijelac

Vatreno spajanje boginje ljubavi Venere i Lava ove sedmice dovoljno je da Vam neko vreme zapali ljubavni život. Kad Vam neko sada privuče pažnju, gotovo je nemoguće izbaciti ga iz uma. Sunce se kreće u prozračne Vage u isto vreme kada se početkom sedmice događa jesenja ravnodnevica, pozivajući Vas da uđete u novu sezonu ljubavi i razumijevanja. Vaša vatrena priroda sada ustupa mjesto kompromisu, što je dobro za Vaš ljubavni život. Merkur se seli iz Vage u istražnog Škorpiona kasnije tokom sedmice, čineći Vas silno znatiželjnim za nekim novim. Niste iskoristili “alternativne” metode da biste saznali sve što Vas zanima!

Jarac

Brbljivi Merkur je početkom sedmice u laganoj Vagi, pa razgovori sa nekim ko Vam se zaista sviđa teče bez napora. Uživajte u ovoj sposobnosti flertovanja, a da ne budete samosvkesni dok god to traje! Jesenja ravnodnevnica se dešava kad se sunce početkom sedmice useli u uravnotežene Vage, što Vam daje mnogo čemu da se radujete. Napokon možete vidjeti svoju romantičnu budućnost u pozitivnom svetlu! Krajem sedmice Merkur izlazi iz Vage i ulazi u Škorpiju, i u tom trenutku postajete prilično zatvoreni. Formiranje zida oko sebe za neke je primamljivo, ali za druge može biti odbacivanje.

Vodolija

Dok Venera ove sedmice nastavlja da putuje sa strastvenim Lavom, Vaš ljubavni život zaista pršti od strasti. Upotrijebite svoju samouvjerenost za slanje SMS-ova ili DM nekome sa kim već dugo želite da razgovarate. Sunce ulazi u uravnotežene Vage u isto vrijeme kada jesenja ravnodnevnica pogađa početkom sedmice, tako da se možete radovati što će jednakost biti tema za naredni mjesec. Biće lijepo imati stvari na ravnoj liniji, čak i ako to traje samo neko vrijeme. Komunikacijski Merkur ulazi u mutne vode Škorpije kasno u sedmici, pa biste mogli početi da odajete mješovite signale. Ipak, nekako volite biti tajanstveni, zar ne?!

Ribe

 

Izasli ste iz zone komfora dok Venera nastavlja putovanje kroz vatrenog Lava ove sedmice, ali to ne znači da ova energija nije dobra za Vas. Ako radite nešto što inače ne biste radili, možda je upravo to što Vašem ljubavnom životu treba. Sunce ulazi u Vagu usredsređenu na vezu početkom nedelje, čineći Vas zamišljenim o trgovanju trenutnom slobodom za posvećenije partnerstvo. Još niste spremni, ali ni to ne isključujete. Merkur ulazi u srodni vodeni znak Škorpija kasno u sedmici, tako da ćete vjerovatnije popustiti osjećajima ljubomore i znatiželje. Oduprite se traženju bivšeg na društvenim mrežama, osim ako niste spremni za razočaranje, piše zena.blic.rs.

Tagovi: