Počele pripreme FK Sloga – napad na Prvu ligu RS

Izvršena je prozivka fudbalera Sloge čime je ozvaničen početak priprema za nastavak sezone na drugoligaškom Zapadu.

Fudbalere su pozdravili predsjednik kluba Miroslav Kršić, potpredsjednik Murvet Bajraktarević i član uprave Zlatko Spasojević.

Plan treninga i priprema iznio je šef stručnog štaba Milan Draganović.

Uprava na čelu sa Kršićem obezbijedila je sve uslove za nesmetan rad uz nesebičnu pomoć Gradske uprave i gradonačelnika Borisa Jerinića.

Cjelokupne pripreme biće obavljene u Doboju, kao i na stadionima Naših krila u Kostajnici, Hajduka u Kožuhama i OFK Pridjel. Klub im je neizmjerno zahvalan za ustupanje terena za rad. Ambicije kluba su jasne, a to je napad na titulu i ulazak u Prvu ligu Republike Srpske, gdje je Slogi objektivno i mjesto.

Grad Doboj zaslužuje više od prvoligaša, zaslušuje premijerligaša. Planirano je odigravanje prijateljskih utakmica.

Prva je zakazana za 8. februar u Banjoj Luci protiv Željezničara Sport tim. Igraće se još protiv Zvijezde iz Gradačca, Vis Sim bau iz Kosove, Ljubića iz Prnjavora i Moševca.

Klub su napustili: Osmo Nuhanović, Slaviša Đedović, Ilija Šimić i Džoel Muhamed Henri Gouhan. Došli su Uroš Stamenković iz Laktaša, Marsel Mace iz Moševca, Nemanja Marković iz Vis Sim bau, Marko Novaković iz Naših krila, Ivan Martinović iz Žepča i Nikola Butigan iz TSV Havelse. Vode se pregovori sa još nekoliko igrača koji su zainteresovani za dolazak.

U trenažni proces nakon povreda vraćaju se Predrag Trifković, Mihajlo Grahovac, Sergej Todić i Asmir Hadžikadunić.

Na prozivci su bili prisutni svi ostali igrači koji su nastupali u jesenjem dijelu i to: Mirano Jupić, Vladan Tomić, Dušan Ristić, Boris Andrić, Želimir Nikolić, Kristijan Ivešić, Aleksandar Janković, Srđan Đuranović, Obrad Starčević, Amir Hadžimujić, Enver Buljubašić, Stefan Vasiljević, Nikola Marmat, Aleksandar Cetić.

Grade se infrastukturni prateći objekti. U toku je realizacija izgradnje terena sa vještačkom travom i reflektorima. Ova uprava je napravila mnogo u posljednjih godinu i po dana.

(IZVOR: RTV Doboj)