Osnovna škola "Ozren" Donja Paklenica organizovala prvi likovno-literarni konkurs

Prvi likovno-literarni konkurs koji je organizovala Osnovna škola "Ozren" Donja Paklenica pod nazivom „Nek godine lete, još uvijek sam dijete“ donio je niz umjetničkih ostvarenja putem kojih su učenici još jednom pokazali izuzetne talente kada je riječ o likovnom stvaralaštvu ali i u načinu pismenog izražavanja.

Proglašeni su pobjednici u dvije kategorije likovnih i literarnih radova, te su uručene prigodne nagrade u vidu školskog pribora svim učesnicima ovog konkursa.

- Od izuzetnog značaja je planiranje ovakvih aktivnosti unutar škole jer se na taj način razvija takmičarski duh kod učenika što za plod ima rađanje novih samostalnih stvaralačkih ideja koje su rezultat niza realizovanih nastavnih sadržaja. Čestitamo pobjednicima i učesnicima, a našim učenicima poručujemo da razvijaju i njeguju svoje ideje i maštu jer samo na taj način dobijaju potvrdu svoje individualnosti! Želim dodati da ove aktivnosti ne bi bilo moguće sprovesti bez podrške v.d.direktora Branke Kondic - kazala je za Dobojski Info inicijator konkursa Marina Nesković, predsjednik Aktiva maternjeg i stranih jezika.

Tagovi: