Opsine dobile novi asfalt

Mjesto Opsine, na području Krnjina dobilo je novi asfalt. Gradska uprava je još jednom potvrdila da nastavlja sa sanacijom putne infrastrukture, kako u jezgru grada, tako i u njegovim ruralnim dijelovima. Mještani ovog sela dobili su nove metre asfalta u dužini od 800 metara. Novoasfaltiranu dionicu obišao je i prvi čovjek Doboja.

-Ove godine radimo negdje oko 12 kilometara lokalnih puteva na Krnjinu. Jedan dio ovdje u Opsinama je već završen, a takođe i jedan dio u Grabovici i Maloj Bukovici. Naravno, da ćemo raditi u sve ijednoj mjensoj zajednici, jer to je ono što smo govorili svih proteklih godina. Moram istaći, odnosno zahvaliti se na punoj podršci predsjedniku Dodiku, ali i predsjednici Republike Srpske, jer je Grad Doboj dobio značajnu podršku institucija RS, tako da puno toga više možemo da uradimo kada smo zajedno. Siguran sam da će u narednom periodu građani Opsina i Krnjina znati to cijeniti i prepoznati, tako da možemo nastaviti ovim tempom i u narednim godinama koje dolaze pred nama – izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Mještani ove krnjinske mjesne zajednice su zahvalni. Kažu svaki metar asfalta im je od velikog značaja.

-Bio je vrlo veliki problem kada nam autobus dođe jer teško se okreće, tako da ovo dosta znači za naše mjewštane. Zahvaljujem se u ime Mjesne zajednice Opsine gradonačelniku Jeriniću i poslaniku Obrenu Petroviću što su nam uradili ovaj put – rekao je Ljubomir Klopić, mještanin Opsina.

Iz Gradske uprave poručuju da su spremni da kroz razgovore sa ljudima  rješavaju sve probleme u njihovim sredinama, a sve u cilju boljeg i prosperitetnijeg života na ovdašnjim područjima.

Završene radove su obišli i poslanici u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i Sanja Vulić, kao i poslanik u Narodnoj skupštini Repubike Srpske Danijel Jošić.

RTV Doboj

Tagovi: