Mediji "gore": Ceca ima novog dečka

Folk zvijezda Ceca Ražnatović (47), kako Telegraf saznaje, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda.

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja vidjeli na nekoliko druženja, gdje su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja - rekao je izvor dobro upućen u Cecinu vezu i dodao:

- Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svjedoče i paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga par je viđen na Jahorini, gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerkica Iskra mu je centar svijeta, te na njegovom Instagram profilu možemo vidjeti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ovim povodom novinari Telegrafa kontaktirali su Cecu, te smo joj naveli sve informacije koje posjeduju o njenom emitovnom životu, na šta je ona odgovorila:

Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.

Tagovi: