Konstrakta: U narednom periodu postajem nevidljiva

Predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu Ana Ðurić Konstrakta izjavila je danas, po povratku u Beograd, da u narednom periodu planira da se povuče i posveti drugim stvarima.

- Na snagu stupa projekat umetnica je nevidljiva. Nestajem na neko vreme, da se malo saberemo i posvetimo drugim stvarima - rekla je ona u izjavi novinarima po sletanju na beogradski aerodrom.

Prenoseći utiske sa takmičenja, Konstrakta je rekla da je u Torinu bilo sve prijatnije i prijatnije, "napeto možda samo u prvoj polufinalnoj večeri kada su nas pročitali kao desete, ali na kraju je sve bilo dobro, odnosno bili smo odlični".

Navela je da je pjesma koju je izvodila i sa kojom je osvojila peto mjesto lijepo primljena u Torinu, u dijelu gdje su bili izvođači, u presu, svuda.

- Imali smo dosta poštovanja od art direktora, šefova delegacija, u presu a puno mi znači i nagrada koju smo dobili u kategoriji art performansa - rekla je Konstrakta.

Odgovarajući na novinarska pitanja, rekla je da misli da rezultati nisu bili namješteni, da je čar ovog takmičenja u tome da svi pjevaju na svom jeziku, te da se njoj lično najviše svidjela pesma iz Portugalije.

Zamoljena da prokomentariše ocjene da je ujedinila region, rekla je da bi joj bila čast ako je tako i da bi region i trebalo da bude ujedinjen.

nezavisne.com

Tagovi: