Klinika kvalitetne zdravstvene usluge: Euromedic proslavio 25 godina postojanja

Zdravstvena ustanova “Euromedic” iz Banjaluke koja već četvrt vijeka pruža kvalitetnu uslugu pacijentima proslavila je u petak 25 godina postojanja, a povodom ovog jubileja, osnivač i vlasnik “Euromedica” Velinka Milojević, kao najveći uspjeh firme istakla je kupovinu nove magnetne rezonanse.

Ona je objasnila kako klinika posjeduje kompletnu radiologiju, internu medicinu, gastroenterologiju i ORL. Istakla je da se radi o pregledima i dijagnostici, a za šta “Euromedic” ima ugovor sa Fondom zdravstvenog osiguranja Republike Srpske.

Prema riječima vlasnice jednog od najstarijih privatnih specijalističkih centara u Banjaluci, danas se jako teško nositi sa konkurencijom, ali kako kaže Milojevićeva, ova ustanova jako dobro “pliva” u svemu tom obzirom da postoji 25 godina.

- Prvi smo bili 2004. godine i ponovo smo 2022. godine prvi sa novom magnetnom rezonansom. Euromedic je jedna stabilna firma koja uspješno posluje - rekla je Milojevićeva ističući da je dobar kolektiv i saradnja među radnicima nešto zbog čega je veoma srećna i zadovoljna.

Kao i u svakom poslu, počeci su bili teški, ali sa dobrim radom i trudom “Euromedic” je izrastao u prepoznatljivu kompaniju koja trenutno ima 18 zaposlenih. Kolektiv čine ljekari, medicinske sestre i pomoćno osoblje.

- Mislim da pacijenti iz Banjaluke i šire regije znaju za Euromedic i za kvalitet rada. Naš veliki uspjeh je što radimo magnetnu rezonansu i radiologiju i isti dan dajemo nalaze. Kada pacijent dođe i istog dana dobije nalaz to je jedna velika prednost. Brzina je jako bitna i u toj brzini Euromedic je na prvom mjestu - zaključila je vlasnica i osnivač specijalističkog centra.

Zaposleni vjeruju da je upravo mali, a kvalitetan kolektiv recept za uspjeh

Internista doktor Momir Golub koji je zaposlen u ovoj ustanovi već 13 godina objasnio je da se radi o jednoj maloj firmi u kojoj je sve posloženo .

Tagovi: