Jahorina bilježi porast poslovanja od 25 odsto

Direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić izjavio je juče tokom odlikovanja na Međunarodnim poslovnim susretima u Sarajevu da je za 80 dana skijanja skijalo više od 170.000 skijaša u kontinuitetu na 46 km ski staza.

Ljevnaić je odlikovan "Jubilarnom nagradnom zlatna plaketa za životno djelo" za, prema riječima organizatora, ogroman doprinos u razvoju biznisa u turizmu u BiH, regionu i Evropi.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić zahvalio se za priznanje i dodao da je posebno ponosan na činjenicu da su uprkos pandemiji uspjeli zadržati 2.000 radnih mjesta, prenose Nezavisne. 

"Srećan sam jer smo postali svjetski brend i što kao jedan od rijetkih ski centara u Evropi za rekreativno skijanje čije se aktivnosti vezuju za region, Evropu i tržište Kine bilježimo porast poslovnog rezultata za 25 odsto u odnosu na isti period prošle godine", izjavio je Ljevnaić.

Ljevnaić je dodao i da sve zasluge pripisuje svom timu zbog znanja i iskustva u oblasti turizma i skijaškog biznisa, te do 16 sati rada dnevno i u najtežim vremenskim uslovima.