Horoskopski znaci koji najviše uživaju krajem juna

Posljednji proljećni pun Mjesec osvijetlio je nebo 14. juna u ekspanzivnom avanturističkom znaku Strijelca, pozivajući nas da prigrlimo novostečeno znanje i mudrost. Ovaj pun Mjesec donio je vedriju atmosferu i lakšu nebesku energiju, osvjetljavajući mjesto u natalnoj karti svakog znaka, na kome postoji potreba da se obuhvati i percepira šira slika.

Stvari su značajno počele da se mijenjaju od 21. juna, kada Sunce prelazi u kardinalni vodeni znak Raka, pobuđujući kolektivnu želju za njegom i brigom, dok i dalje tražimo načine da stavimo na prvo mjesto svoju emocionalnu sigurnost i udobnost. Ljetni solsticijum donosi snažne promjene svim horoskopsim znacima, dok će najpozitivniji uticaj do kraja juna osjećati Blizanci, Rakovi, Djevice i Strijelci.

Blizanci

Postajete jasniji i precizniji u komunikaciji.

Poslije turbulentnog perioda koji vam je priredio retrogradni hod Merkura, vraćate se sebi. Zajedno s Merkurom koji je u vašu prvu kuću ušao 13. juna. Od tog momenta počinjete da se osjećate staloženije i bistrije - stupate u socijalne interakcije s lakoćom i jasnoćom, zato nemojte oklijevati da s drugima podijelite svoje misli, ideje i zapažanja. Pošto ste imali vremena da preispitate svoje planove, sada je vrijeme da ih pokrenete. Kada govorite, ljudi slušaju, jer imate šta da kažete i činite to na pravi način - svijet je spreman da vam pomogne da ostvarite svoje ciljeve.

Rak

Možete da se izrazite bez napora.

Prošlog mjeseca ste bili skloni povlačenju, preispitivanju i razmišljanju, ali pošto se ljetni solsticij odvija u vašem znaku, dobijate priliv dobre energije i osjećate se vitalno i prisutno. Skrećete pažnju, jer prosto blistate, ali ne dozvolite da vas to zbuni i uplaši - imate toliko toga da podijelite sa svijetom, zato pustite svoju svjetlost, neka zrači i privlači. Vrijeme je da razmislite kako da date prioritet svojoj emocionalnoj sigurnosti i udobnosti!

Djevica

Produktivnost će biti na najvišem nivou.

U toku retrogradnog Merkura bili ste rastreseni i neorganizovani (za svoje standarde), ali ste imali vremena za razmišljanje. Merkur je ušao u vašu kuću karijere 13. juna i donio vam jasnoću koju ste tražili u vezi s vašim profesionalnim poduhvatima. Vaše kolege ili klijenti spremni su za saradnju, pa i više od toga - spremni su da vam prepuste vođstvo, a vi se najzad osjećate dovoljno sposobni da ih povedete u pravom smjeru. Postavili ste temelje, obavili istraživanja i donijeli odluke. Sada je vrijeme da nastupite sa svojim idejama i planovima, da se čujete i vidite.

Strijelac

Vaš osjećaj za sopstvo se pojačava.

Sezona Blizanaca donijela je naglasak na odnose s drugima, a pun Mjesec u vašoj prvoj kući (sopstvo) donio vam je dublje uvide o tome kako da zadovoljite svoje potrebe. Sloboda vam je neophodna i poslije međuljudskih odnosa koji su do sada bili na prvom mjestu, vrijeme je da se preorijentišete na sebe. Kako je došlo dotle da zanemarite svoj lični razvojni put i svoju istinu, zbog poslova i potreba drugih? Sada je pravo vrijeme da se ponovo upoznate sa sopstvenim potrebama van partnerstva i van profesionalnog života. Pojedine stvari ste uzimali zdravo za gotovo, a sadaćete to shvatiti i naučiti da cijenite i da se zalažete za ono što ste mislili da vam prirodno pripada.

nezavisne.com

Tagovi: