Horoskop za subotu, 15. avgust

OVAN U TAJNOJ ŠEMI, ŠKORPIJA RIZIKUJE, VODOLIJA BEZ KONCENTRACIJE…

OVAN
POSAO: Ukoliko ste planirali sklapanje poslovnog partnerstva možete očekivati uspjeh. Dobijate podršku od strane saradnika za nove poslovne projekte. Pred vama je dan u kojem će biti mnogo važnih dešavanja na poslovnom planu.
LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljiva situacija kao i mogućnost da ostvarite neku polu- tajnu vezu. Moguće je da vas privlači osoba koja nema sasvim riješen status na ovom polju. Nekada svojim emocijama jednostavno ne možete da odolite.
ZDRAVLJE: Muče vas neke unutrašnje nesigurnosti i nemiri. Sada je vrijeme da se više posvetite tome da ugađate sebi i da počnete da praktikujete neki vid relaksacije.

BIK
POSAO: Iskoristite prednosti dobrog odnosa koji imate sa kolegama. Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu. Zajedno postižete veoma dobre rezultate i imate inače solidno stanje u kolektivu.
LJUBAV: Upoznaćete zanimljivu osobu preko zajedničkih prijatelja. Možete da očekujete spontano zbližavanje sa njom. Ukoliko ste već u vezi, onda vas očekuje zajednički izlazak sa voljenom osobom i njenim društvom.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam rekreacija i boravak u prirodi. Trčanje, plivanje, odbojka ili bilo koja vrsta bavljenja fizičkom aktivnosti vam odgovara.

BLIZANCI
POSAO: Uspjećete da ostvarite bolji odnos sa nadređenima i bićete zadovoljni zbog toga. Vaša diplomatičnost će vam se isplatiti. U svakom trenutku znate da procjenite situaciju i da zauzmete stav kojim branite svoje interese.
LJUBAV: Moguće je da se dvoumite između više prilika da ostvarite emotivnu vezu. Srce vas vuče ka nečemu što razum ne odobrava. Biće vam potrebno neko duže da definitivno odlučite sa kojom osobom ćete ostvariti ozbiljniju vezu.
ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući, nemojte da podižete težak teret.

RAK
POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan ako se bavite nekim javnim poslom ili ste okruženi širokim krugom saradnika. Ukoliko javno prezentujete neku svoju ideju, naićićete na odobrenje od strane svog okruženja.
LJUBAV: Zajedno sa voljenom osobom planirate putovanje u inostranstvo. Prijaće vam romantični odmor. Pred vama je period u kojem vaša ljubav može da ojača i postane ozbiljnija. Gradite zdrav i lijep odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Osjetljiv vam je predio nogu, pa su mogući neki problemi sa cirkulacijom ili sa proširenim venama…

LAV
POSAO: Uspjećete da se izvučete iz problema brže nego što ste očekivali. Finansijska situacija je povoljna. Slijede vam pozitivni preokreti na poslovnom planu, pa ćete biti generalno zadovoljni situacijom.
LJUBAV: Ne marite za mišljenje okoline kada je u pitanju izbor partnera. Vama je najvažnije da za sebe pronađete osobu koja vam odgovara u emotivnom smislu, a to ko će šta da kaže vas ne ineteresuje pretjerano.
ZDRAVLJE: Povedite računa o kilogramima koji se mogu nagomilati u narednoj fazi. Potrudite se da unosite manje tijesta, šećera i masti.

DJEVICA
POSAO: Konačno ćete uspjeti da stabilizujete posao koji ste pokrenuli sa nekim od članova svoje porodice. Pred vama je šansa da naplatite svoj trud i rad. Veseli ste jer vidite da konačno ostvarujete mnogo bolje rezultate.
LJUBAV: Uživaćete u lijepim i romantičnim trenucima sa voljenom osobom. Vas dvoje ste veoma vezani jedno za drugo i volite sve da radite zajedno. Mnogi iz vašeg okruženja bi rekli da je baš to prava ljubav.
ZDRAVLJE: Čuvajte bubrege. Povedite računa o unosu tečnosti. Ako budete primijetili neke simptome, posjetite svog ljekara.

VAGA
POSAO: Imaćete mnogo poslovnih obaveza ali isto tako i dovoljno energije da sa svim tim izađete na kraj. Ništa ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem tokom današnjeg dana. Sve teče po planu.
LJUBAV: Pozitivno ste raspoloženi i privlačite pažnju na sebe. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja na ovom planu. Pokreće vam se polje flerta, pa samim tim dolaze i neke zanimljive ponude.
ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje kada je u pitanju zdravlje. Neki problem iz prošlosti će se konačno riješiti. Pred vama je dobar period.

ŠKORPIJA
POSAO: Tokom današnjeg dana možete imati sreće! Moguće je da će vam se i neki rizik isplatiti, samo nastavite sa svojim planovima. Nema potrebe da sumnjate u svoje sposobnosti, pred vama je dobar period!
LJUBAV: Možete da očekujete važno novo poznanstvo sa osobom rođenom u znaku Raka. Ljubav je na pomolu. Pred vama su lijepa dešavanja koja ćete pamtiti na duže staze u budućnosti. Ako ste zauzeti imate lijep odnos sa partnerom.
ZDRAVLJE: Prijala bi vam fizička aktivnost. Makar lagani džoging ili vježbe razgibavanja mogu da vam se nađu na rasporedu.

STRIJELAC
POSAO: Vi ste veoma posvećeni svom poslu. Očekuje vas napredak i povećanje zarade u pravom trenutku. Ne biste trebali da brinete jer sve polako kreće uzlaznom putanjom. Ovo je dan koji ste čekali!
LJUBAV: Neke promjene koje su vam se desile mogu veoma pozitivno uticati na vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Kao da ste progledali i uspjeli da shvatite pravu vrijednost vašeg odnosa.
ZDRAVLJE: Čuvajte se od eventualnih povreda koje su moguće tokom današnjeg dana. Skloni ste padovima ili manjim udarcima, a pogotovo treba da čuvate predio glave.

JARAC
POSAO: Da biste ostvarili svoj cilj, potrebno je da budete dovoljno ubjedljivi ali i istrajni. Nećete uspjeti ako brzo odustanete. Pokažite Jarčevsku trvdoglavost koja vam je svojstvena i budite uporni dok ne dođete do cilja.
LJUBAV: Voljena osoba čini sve kako bi vam ugodila i kako bi vas opustila. Pokažite joj svoju zahvalnost. Očekuje vas lijep dan tokom kog možete da uživate zajedno sa bračnim partnerom, bez trzavica i nervoze.
ZDRAVLJE: Problemi sa bronhijama su mogući, disajni putevi su vam osjetljivi. Dan je težak za asmatičare i hronične bolesnike, pa budite obazrivi.

VODOLIJA
POSAO: Koncentracija vam nije baš na zavidnom nivou danas, pa povedite računa da ne napravite neku veliku grešku. Važno je da sve dobro provjerite kako biste ipak utvrdili da nema većih propusta.
LJUBAV: Da biste imali skladan brak potrebno je da tu i tamo napravite poneki kompromis. Neće vas to mnogo koštati. Jasno je da ste skloni inatu ali veza ne može da funkcioniše na duže staze bez popuštanja na obje strane.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom su mogući tokom današnjeg dana, pogotovo ako imate hronične tegobe sa sinusima. Čuvajte i čeoni prijedeo glave, kao i regiju oko očiju. Potrebno vam je i više sna.

RIBE
POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni svojim trenutnim poslovnim statusom i da imate osjećaj da stagnirate. Ne dopada vam se situacija u kojoj nemate dovoljno mogućnosti za napredovanje i želite da mijenjate stvari.
LJUBAV: Partner vam zamjera neke sitnice, pa su svađe česte. Pokušajte da smireno razgovarate o problemima koje imate u odnosu. Sve možete da riješite ako se budete potrudili da zrelo gledate na neke stvari.
ZDRAVLJE: Vodite računa o osjetljivoj koži. Skloni ste opekotinama od sunca ali i nekim iritacijama, osipima, alergijskim reakcijama. Obezbijedite sebi adekvatnu njegu i ne zanemarujte probleme.

Tagovi: