Evo šta je Nostradamus predvidio za 2021.: Udara nas asteroid, čipovi u vojnicima i zombi apokalipsa..

Francuski astrolog, fizičar i prorok Nostradamus, autor jedne od najpoznatijih knjiga proročanstava, uspio je predvidjeti neke ključne trenutke u povijesti čovječanstva kao što su teroristički napad 9/11 i dolazak Hitlera na vlast u Njemačkoj. 

Nema dobre vijesti za nas za 2021. Ako ne izmislimo nekog Brucea Willisa koji će ‘jupikaejat’ asteroid koji bi nas trebao zveknuti ove godine ili Ricka Grimesa koji će nas povesti u borbu protiv hodajućih lešina, stvari ne izgledaju dobro. Nimalo.

Nostradamus o 2021.:

1. Zombi apokalipsa

Ako baš mora biti, neka budu oni sporiji, ko će se natrčavat s bržima, ionako smo pola 2020. proveli u karantinu, nabili kile i sad još da bježimo od tih stvorova?!

Nostradamus veli da će neki ruski naučnik prčkati po laboratoriju. Izaći će virus koji će ljude pretvoriti u zombije.

One koje ne pretvori, ti će zombiji potamaniti.

Krasan početak 2021., stvarno krasan.

2. Ogromna glad

Kaže Nostradamus, u 2021. godini zadesit će nas biblijska pošast, nedostatak hrane kakav još svijet nije doživio. Sad, nije jasno hoće li to nastupiti prije ili nakon udara asteroida koji je takođe predvidio za ovu godinu.

Tako da – meso u pušnice!

3. Solarne oluje

‘Vidjećemo da se razina mora diže, a zemlja propada’, napisao je u knjizi. Tvrdi da će solarne oluje napraviti golemu štetu našem planetu što će potaknuti masovne migracije.

Oni koji su preživjeli boriće se za resurse koji će biti sve manje…

4. NASA, we have a problem

Asterid će udariti u Zemlju, kaže Nostradamus. Tačnije, napisao je, a riječi su: ‘Na nebu vatra i dugačak rep iskri’.
Imamo dobru i lošu vijest.

Ako je pogodio, biće to tek sljedeće godine jer NASA prati asteroid  2009 KF1 koji bi mogao proći blizu Zemlje, ali tek u maju 2022. godine.

Loša vijest je da je Bruce Willis u godinama. Teško da će opet skakutati po asteroidu.

5. I’ll be back!

Vratio se. Odnosno mogao bi se vratiti. Sa znatno boljim naglaskom. Škole stranih jezika ima koliko hoćeš, dostupne su i internet verzije učilica na engleski. No morate priznati, onaj ‘Ail bi bak’ i ‘Get tu du čopaaa’ imaju svoju draž.

Ako je vjerovati Nostradamusu, u 2021. godini vojnicima će ugrađivati čipove u mozak. Ovi supervojnici navodno će biti potrebni za zaštitu ljudske rase.

Aha, tako je i Skynet počeo. Vjerovatno je ideja bila imati pametne usisavače. Ali kad ti usisavač spoji utičnicu za mali prst dok spavaš i odnese je u kupaonu i pusti vodu…

24sata.hr

Tagovi: