Dojava o bombi pred meč Partizana: Oglasili se crno-bijeli

Fudbaleri Partizana u ponedjeljak od 16.30 časova igraju meč 36. kola Superlige Srbije, u okviru kojeg gostuju ekipi Voždovca.

Ipak, nekoliko sati prije početka utakmice je stigla dojava o navodno postavljenoj bombi unutar TC "Stadion", na vrhu kojeg se nalazi i stadion Voždovca. Ipak, iz Humske poručuju da će meč biti odigran kako je planirano.

Iz FK Partizan je potvrđeno da je dojava zaista stigla, ali da je sada sve u redu pošto se očigledno radilo o lažnoj dojavi.

- Kad je riječ o dojavi da je na TC Stadion postavljena bomba, Partizan je u kontaktu sa FK Voždovac i nakon pregleda MUP-a Srbije i potvrde da se utakmica može odigrati nastavićemo sa utvrđenim aktivnostima za danas - navodi se u poruci iz FK Partizan.

Inače, crno-beli su u ponedeljak već izdali burno saopštenje, u kojem su kritikovali sudije sa meča Napredak - Crvena zvezda, smatrajući da su sudijske odluke direktno uticale na borbu za titulu prvaka Srbije,

Partizan u ponedjeljak protiv Voždovca igra posljednji meč 36. kola, ali se nalazi u teškoj situaciji u borbi za titulu, pošto je njihovom "vječitom" rivalu narednog vikenda dovoljan i bod u meču protiv upravo Voždovca.

mondo.ba