Dobojlije humanitarci: Uz pikado prikupljen novac za višečlane porodice FOTO

Turnir "Pikado iz bloka" ispunio je očekivanja. Uz pomoć prijatelja, volontera i organizacije,  a za pomoć višečlanim porodicama humane Dobojlije prikupile su 1.323 KM. 

U prijatnoj atmosferi "Sport Pub-a" , nešto više od tridesetak  takmičara učestovalo je u samom događaju. U igri „501 Master out”, klasičnim sistemom eliminacija, takmičari su pored svoje humanosti, pokazali i zavidnu spretnost u pikadu, pa je turnir potrajao čak pet sati. 

Kombinacija sporta i humanosti dala je najbolje rezultate, pa je atmosfera na samom turniru bila veoma prijatna i opuštena! 

Najbolju trojku u pikadu čine Goran Mišić, Mile Stjepanović i Kristijan Marinković.

Velika želja svih prisutnih da se okupe oko plemenitog cilja urodila je plodom, tako da će se ovaj dan dugo pamtiti. Podrška turniru stigla je iz Banja Luke, Laktaša, Prijedora i Nirnberga. 

Iz udruženja "Srbi za Srbe" posebno su se zahvalili dobrotvorcima, Anđeli Vitić iz Doboja, porodici Jović iz Minhena i košarkašu Ognjenu Kuzmiću koji je prisustvovao događaju.

"Još jednom se zahvaljujemo prijateljima, učesnicima, vlasniku lokala i svima koji su dali svoj doprinos u realizovanju ovog događaja. Pozivamo sve ljude koji žive u Doboju i okolini da i dalje prate naš rad jer nas do kraja godine očekuju novi događaji u sklopu projekta Trojka iz bloka", poručili su organizatori.
 

Tagovi: