Doboj: Za 24 časa tri krivična djela

Policijskoj stanici Doboj 2, 08.10.2019. godine, prijavljeno je da je u prethodna četiri dana izvršena provala u kuću na području grada Doboja. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Policijskoj stanici Doboj 1, 08.10.2019. godine, prijavljeno je da su u toku noći 07/08.10.2019. godine, u ulici Filipa Višnjića u Doboju, od strane nepoznatog lica ili više njih oštećena dva retrovizora na putničkom automobilu marke „Mercedes“. Pregled lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 koji su u blizini pomenutog vozila uočili putnički automobil marke „Peugeot“ na kome je razbijeno zadnje poziciono svjetlo i putničke automobile marke „VW Passat”, „Renault” i „Fiat“, na kojima su oštećeni retrovizori. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Policijskoj stanici Doboj 2, 08.10.2019. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih u prethodna četiri dana, u krugu privrednog društva na području grada Doboja, nanijelo oštećenja na parkiranom teretnom vozilu marke „Volvo”. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

Tagovi: