Dnevni horoskop: Vaga nervozna, Bik uspješan, Lav ozbiljan

OVAN

 

Komunikacija sa strancima konačno donosi rezultate i vi potpisujete sporazum o saradnji. Ponosni ste na sebe naročito što su kolege sumanjale u vaš uspjeh. Pokazujete simpatiji da su vaše namjere ozbiljne. Zdravlje je stabilno.

 

BIK

 

Posao se normalno odvija. Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom koji neće proći najbolje, jer druga strana ne shvata neke stvari. Pred vama je novo poznanstvo koje budi želju za vezom. Napeti ste.

 

BLIZANCI

 

Sa nadređenom osobom pravite nove poslovne planove. Dobar dio odgovornosti biće upravo na vašim leđima. Nesigurni ste u partnerku i jako ljubomorni. Partnerki smeta vaše ponašanje i distancira se. Bubrezi su osjetljivi.

 

RAK

 

Poslovni pregovori konačno donose konkretne rezultate. Poslije mnogo muka konačno potpisujete sporazum o saradnjji. Jako ste stidljivi i partner ne zna šta vi tačno osjećate u vezi njega. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

 

Tokom razgovora za nov posao ostavljate pozitivan utisak. Djelujete autoritativno i samouvjereno. Odličan je dan za upoznavanje zanimljive osobe. Njene komentare smatrate inteligentnim i duhovitim. Zdravlje je stabilno.

 

DJEVICA

 

Posao se normalno odvija, a problemi su vezani za oblast finansija. Očekuje vas trošak koji niste planirali. Vaše ponašanje prema simpatiji je pretjerano ozbiljno i kruto. Druga strana nema utisak da vas zanima. Problemi sa nervima.

 

VAGA

 

U fazi ste naglašene kreativnosti i imaginacije. Realizujete originalna umjetnička djela. Ne vladate emocijama i pravite ljubomorne scene voljenoj osobi. Druga strana se nada da ćete se urazumiti. Digestivni sistem je osjetljiv.

 

ŠKORPIJA

 

Posao je u zastoju. Ne uspijevate da nađete rješenje za postojeće probleme. Kolega vam priskače u pomoć i daje konstruktivne savjete. Fokusirani ste na voljenu osobu i zadovoljni odnosom. Moguće su urinarne infekcije.

 

STRIJELAC

 

Prilično ste takmičarski raspoloženi. Samouvjereni ste i želite da potučete konkurenciju. Emotivna sfera je drugačija. Totalno ste nesigurni u emocije partnera što partnera pogađa. Glava je osjetljiva.

 

JARAC

 

Totalno ste razočarani poslovnom saradnjom tako da je prekidate. Prekid se odvija u napetoj atmosferi. Niste zadovoljni vezom. Partner vam djeluje hladno i nezainteresovano. Mogući su problemi sa disajnim organima.

 

VODOLIJA

 

Ambiciozni ste, puni samopouzdanja i imate visoka očekivanja. Pravite poslovne planove koji zahtijevaju vašu punu posvećenost. Niste raspoloženi za druženje što partnera prilično pogađa. Mogući su problemi sa srcem.

 

RIBE

 

Fokusirani ste na poslovne obaveze i željni uspjeha. Prilično ste samouvjereni i imate utisak da nema cilja koji ne možete da pistignete. Emotivno ste zainteresovani, ali pasivni. Očekujete inicijativu od druge osobe. Zdravlje je stabilno.

Tagovi: