Dnevni horoskop: Ovnovi su puni energije, Rakovi prilagodljivi

OVAN

 

Puni ste pozitivni energije i optimistični. U tom duhu komunicirate sa kolegama i pravite nove poslovne planove. Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom, ali nesvjesni njegovog flerta sa drugom osobom. Osjećate se dobro.

 

BIK

 

Otvorena je mogućnost kontakta sa strancima ili odlazak na kraći put. Uživate u obavezama i oslanjate se na intuiciju. Postoji osoba koja vam se dopada ali je problem što je neko od vas dvoje zauzet. Pripazite na ishranu.

 

BLIZANCI

 

Pred vama je uobičajen poslovan dan. Kako sve držite pod kontrolom nema nikakvih previda na poslu. Bračni partner želi da ozbiljno razgovara sa vama u vezi preseljenja u inostranstvo. Osjećate se dobro.

 

RAK

 

Fokusirani ste na saradnju sa kolegama. Razmenjujete nove ideje, prilagodljivi ste, sa puno optimizma pravite nove planove. Niste zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Postao je hladan, a vama fali nježnosti. Zdravlje je solidno.

 

LAV

 

Niste spremni za prilagođavanje niti za novine na poslu. Želite da se održi postojeći poredak. Brak smatrate stabilnim potpuno nesvjesni da druga strana ima tajnu simpatiju. Zdravlje nije najbolje i očekuju vas problemi sa cirkulacijom.

 

DJEVICA

 

Neki stari poslovni problemi koje ste svjesno izbjegavali dolaze na dnevni red. Ne uspijevate da ih riješite što vas čini napetim. Previše ste fokusirani na posao, tako da zapostavljate partnerku. Srećom, ona ima razumijevanja. Vrijeme je za posjetu stomatologu.

 

VAGA

 

Situacija na poslu je idealna. Svime se zadovoljni: svojim radom, kolegama, finansijama. Na poslu se odvija i flert u kome maksimalno uživate. Ne razmišljate o budućnosti, samo uživate u trenutku. Ukoliko ste bili bolesni organizam se uspješno obnavlja.

 

ŠKORPIJA

 

Saradnja sa inostranim partnerima se ne odvija na željeni način. Ne dopada vam se što su neozbiljni i ne daju vam nikakav osjećaj sigurnosti. Zadovoljni ste vezom i posvećujete se voljenoj osobi. Skloni ste povredama.

 

STRIJELAC

 

Prisiljeni ste da odete na poslovni put na koji vam se uopšte ne ide. Ipak, na putu postižete sve ciljeve koji su isplanirani. Sa partnerom planirate kraći put tokom vikenda. Uzbuđeni ste zbog toga. Skloni ste prejedanju.

 

JARAC

 

Dobijate novu poslovnu ponudu koja vam djeluje intrigantno. Problem je u tome što imate otpor prema promjenama. Na polju ljubavi očekuju vas ili tajna ili platonska dešavanja. Zdravlje je stabilno.

 

VODOLIJA

 

Na poslu vas očekuju teškoće. Srećom ste uporni, ali i adaptibilni tako da ćete uspjeti da ih uklonite. Očekuje vas novo poznanstvo. Uživate u interesantnoj komunikaciji. Kosti su osjetljive. Čuvajte se povreda.

 

RIBE

 

Posao ne doživljavate kao obavezu nego kao način ispoljavanja svoje sposobnosti. Zadovoljni ste emotivnom sferom iako je odnos tajne prirode. Emocije su vam žestoko proradile. Zdravstveno stanje je stabilno.

Tagovi: