Buran vikend za dobojske policajce

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su tri krivična djela,  tri narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode.  

Značajniji bezbjednosni događaji:

Policijskoj stanici Petrovo, 11.04.2021. godine, prijavljeno je da su u prethodna dva dana iz pomoćnog objekta u Petrovu otuđene četiri feluge sa pneumaticima i bicikl. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Aktivnosti i rezultati:

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, 12.04.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala S.P. iz Doboja, vozača kod koga je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,01 g/kg.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo, 09.04.2021. godine, na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj izvršili su pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi lice inicijala N.R. iz Petrova, prilikom čega je pronađena i oduzeta automatska puška i 232 različita puščana i pištoljska metka. Protiv navedenog lica će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljen Izvještaj o izvršenom krivičnom djelu „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.       

 

Tagovi: