''Sport Vision'' na Banjalučkom polumaratonu

Četvrti ''Banjalučki m:tel polumaraton'' biće održan 12. maja 2018. godine.
''Sport Vision'' je ove godine generalni sportski sponzor manifestacije, dok je brend ''Nike'' sponzor sportske opreme.
U saradnji sa profesionalnim trkačima i stručnjacima iz oblasti zdravstva i sporta, "Sport Vision" je pripremio niz savjeta, pogodnosti, pripremnih aktivnosti kako biste se na što bolji i profesionalniji način spremili za jednu od najvećih trka u regionu.
"Odlučili ste da se pripremate za svoj prvi polumaraton ili ste polumaratonac koji želi popraviti PB? S obzirom na to da je do Banjalučkog polumaratona ostalo manje od tri sedmice, još uvijek nije kasno da nabavite nove patike i naviknete se na njih do trke. Uz "Sport Vision" naučite kako da izaberete patike za trčanje. U našim radnjama vas čeka veliki izbor Nike patika", naveli su u "Sport Vision" .
U planu je, dodaju, i pripremni trening na Trgu Krajine, 26. aprila od 16.30 časova, koji će održati treneri Nike Running Club (NRC) iz Beograda.
Priprema za polumaraton ne treba da podrazumijeva samo istrčavanje zadate kilometraže, nego i pravilnu hidrataciju, ishranu, kondicione treninge i visoku motivisanost.
"Zbog toga ne propustite finalne pripreme i NRC trening koji će vašu motivisanost i spremnost za trku podići na veći nivo, a u "Sport Vision" radnjama vas čeka veliki izbor Nike obuće, odjeće i opreme za trčanje", kažu u "Sport Vision".
 
 

Tagovi: