Planirana isključenja struje za vikend

Elektro-Doboj obavještava potrošače da će u subotu i nedjelju zbog radova na elektroenergetskim objektima doći do prekida u isporuci električne energije u pojedinim dijelovima grada Doboj i opštine Petrovo.

U subotu u vremenu od 9 do 15 časova bez napajanja električnom energijom ostaju naselja Bušletić, Osječani, Kožuhe, Osječanske Čivčije, Porječje, Skipovac, Sjenina Rijeka, Sjenina, Paležnica Donja, Paležnica Gornja i Trnovo Polje 2.

U nedelju će  od 8 do 12 časova bez struje biti dio područja opštine Petrovo (Karanovac, Sočkovac i dio naselja Kakmuž, rubni dio naselja prema Sočkovcu) i dio naselja Boljanić (područja Potoka, Grabove kose i Novog sela) koje se nalazi na području grada Doboj.

Takođe u nedjelju, u vremenu od 8 do 17 časova bez napajanja električnom energijom ostaje dio područja opštine Petrovo (Petrovo, Porječina, Vasiljevci, Krtova i dio naselja Kakmuž, centar i rubni dio naselja prema Petrovu) i naselje Brezici koje se nalazi na području grada Doboj.

Iz Elektro-Doboja napominju da će vrijeme trajanja zastoja biti kraće od planiranog ukoliko se planirani radovi završe prije predviđenog roka.

Tagovi: