Podijeljeno 280 paketića za djecu iz višečlanih porodica

U organizaciji Udruženja ''Budućnost 4'', a zahvaljujući društveno odgovornim organizacijama i preduzećima koja godinama podržavaju rad ovog Udruženja, upriličeno je druženje sa Djeda Mrazom i podijeljeno je oko 280 novogodišnjih i božićnih paketića.

"Ova akcija podjele novogodišnjih paketića jedan je od najznačajnijih projekata jer u fokusu ima najmlađe a porodice ove susrete koriste i kao priliku da se druže i razmijene informacije o potrebama članova Udruženja", izjavila je Olivera Nedić, predsjednica Udruženja.

Iz Udruženja takođe ističu da su ove godine imali veći broj mališana u odnosu na prethodne godine, zbog toga što su gotovo kompletirali bazu podataka.

"Ove godine paketiće smo obogatili i školskim priborom na čemu smo zahvalni drugarima koji su pomogli da se realizuje jesenja akcija za djecu osnovnoškolskog uzrasta", kažu u Udruženju.

Tokom jesenje akcije prikupljen je školski pribor za djecu iz Udruženja, koja zahvalnost duguju malenim kolektivima u kojima nastavnici i pedagoški radnici, kao i voditelji vannastavnih aktivnosti uče najmlađe društvenoj odgovornosti i aktivizmu. Tako su u ovoj aktivnosti, pored puno pojedinaca učestvovali: Lavirint – centar za intelektualno savjetovanje, Škola sporta Sparta, drugari iz IV 5, OŠ “Sveti Sava” Doboj, Savjet učenika OŠ “Dositej Obradovic” i Omladinska organizacija “Šesto culo”.

Dobojski info

Tagovi: