Policija iz Doboja najbolja na turniru (FOTO)

Ekipi Policijske stanice Doboj dva uručen je prelazni pehar za osvojeno prvo mjesto na Turniru u malom fudbalu organizovanom povodom obilježavanja 4. aprila - Dana policije Republike Srpske.

Na turniru koji je organizovao Centar javne bezbjednosti Doboj učestvovalo je četrnaest ekipa formiranih iz organizacionih jedinica Centra i jedna ekipa pripadnika Sudske policije.

Za osvojeno drugo i treće mjesto pehari su uručeni drugoplasiranoj ekipi Policijske stanice Brod i trećeplasiranoj ekipi Policijske stanice Šamac.

Diplome su uručene najboljem igraču Zoranu Leliću, najboljem strijelcu Aldinu Deliću i naboljem golmanu Bobanu Josiću.

Istovremeno je održano i takmičenje u stonom tenisu na kome je u pojedinačnoj konkurenciji učestvovalo dvadeset pripadnika iz organizacionih jedinica Centra.

Diplome su uručene najuspješnijim učesnicima takmičenja prvoplasiranom Milenku Filipoviću, drugoplasiranom Siniši Spasojeviću i trećeplasiranom Željku Puljanoviću.

Ekipama-učesnicama, pojednicima-učesnicima u takmičenju u stonom tenisu, sudijama, predstavnicima sportskih organizacija i pojedincima koji su pružili pomoć u organizovanju ovog sportskog takmičenja, dodijeljene su zahvalnice.

Turnir je održan juče u sportskoj dvorani za mali fudbal "AM-Ačko" u Doboju gdje je zamjenik načelnika Centra Nenad Stevanović izvršio svečano postrojavanje ekipa i otvaranje ovog sportskog takmičenja.

Turnir u malom fudbalu i stonom tenisu tradicionalno se održava u vrijeme obilježavanja Dana policije i Krsne slave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj. 

Tagovi: