Sutra ponovo vrućine, popodne jače padavine

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH i sutra će biti vruće u prvom dijelu dana, sa temperaturom do 36 stepeni Celzijusovih, dok se popodne očekuju jače padavine, a ponegdje i grad.

Prvi pljuskovi sredinom dana očekuju se na jugozapadu, a kasnije popodne u Krajini jača oblačnost sa izraženijim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuju se i lokalne nepogode sa jačim padavinama i pojavom grada ponegdje. 

Pljuskovi će se do večeri premještati ka jugoistoku i istoku, pa se i u tim predjelima očekuju lokalno jače padavine, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. 

Vjetar će biti slab istočni, popodne slab do umjeren sjeverni, pri pljuskovima prolazno jak. 

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je sunčano, uz malu do umjerenu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda. 

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Bjelašnica 16 stepeni, Goražde, Ivan-sedlo i Kupres 28, Sokolac 29, Neum 30, Gradačac, Sanski Most, Sarajevo i Srebrenica 31, Prijedor, Livno i Tuzla 32, Bijeljina, Bihać, Bugojno, Doboj i Zvornik 33, Banjaluka, Trebinje i Zenica 34, Mostar i Čapljina 36 stepeni Celzijusovih.

Tagovi: