Radnik pao sa merdevina, zadobio više preloma

Radnik Viktor S. (42) iz Banjaluke teško je povrijeđen kada je pao sa zgrade u izgradnji na Bulevaru Srpske vojske u Banjaluci.

Nesreća se desila danas oko 14 časova, a radniku su prvu pomoć ukazali ljekari Službe hitne pomoći Banja Luka i on je odvežen u bolnicu. 

Novinari "Glasa Srpske" na licu mjesta su zatekli nekoliko radnika koji su nam rekli da je Viktor pao sa merdevina dok je radio struju.

- Bila je ekipa Hitne pomoći. Medicinski je zbrinut i čekamo informacije o njegovom stanju - rekao je jedan od radnika. 

Radovi su izvođeni u unutrašnjosti objekta, a navodno je pao sa oko dva metra visine i zadobio više preloma. Trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja. 

Na terenu je policija koja je obezbijedila lice mjesta i vrši se uviđaj, a više informacija biće poznato po okončanju uviđaja i istrage.

Iz Policijske uprave Banjaluka naveli su da je nadležnoj policijskoj stanici danas oko 13.40 časova prijavljeno da je  radnik firme koja izvodi radove na stambenoj zgradi u ulici Bulevar srpske vojske u Banjaluci, pao sa merdevina i zadobilo tjelesne povrede.

- Povrijeđenom licu se ukazuje ljekarska pomoć na UKC RS. U toku je vršenje uviđaja na licu mjesta, a o svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka - naveli su iz policije.

Glas Srpske

 

Tagovi: